verkoop gestart

Duurzaam wonen

Harnasmolen denkt ook aan de toekomst en wordt gasloos gerealiseerd. Maar wat betekent dit praktisch gezien? Geen cv-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming, elektrisch of inductie koken.

Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor je energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag.

Een duurzaam huis dat klaar is voor de toekomst

Bij de ontwikkeling van Harnasmolen hebben we vanaf dag één duurzaamheid hoge prioriteit gegeven. Het resultaat: de MorgenWonen® woningen zijn duurzamer dan de overheid op dit moment vraagt. Bovendien wordt Harnasmolen gasloos uitgevoerd en dat is goed voor de toekomst en je portemonnee!

De MorgenWonen® woningen worden nul-op-de-meter opgeleverd. Dit houdt in dat er over het hele jaar gezien net zoveel energie verbruikt wordt als er lokaal op een duurzame manier opgewekt wordt. Daarmee zijn de woningen in Harnasmolen helemaal klaar voor de toekomst en levert het je een enorme besparing op de maandlasten op. Een energierekening van slechts enkele tientjes per jaar of zelfs een rekening van nul zijn wellicht mogelijk.

De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en worden voorzien van hoogwaardige installaties zoals balansventilatie met warmte-terugwinning en een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Dit zorgt voor een behaaglijk wooncomfort, zowel in koude winters als op warme zomerdagen. De duurzame energie van de woningen wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak.