verkoop gestart

Landelijke omgeving van Midden-Delfland

Harnasmolen ligt langs de eeuwenoude Woudselaan en is een landelijke nieuwe omgeving in Den Hoorn, tegen Delft aan. In het verleden stonden hier veel kassen. De tomaten en komkommers vonden tientallen jaren hun weg in veilingkistjes naar de veiling via het water van de Lookwatering.

Vier woningtypen in Harnasmolen

10 vrijstaande villa's
6 half-vrijstaande MorgenWonen® woningen
8 half-vrijstaande villa’s
6 drie-onder-een-kap MorgenWonen® woningen

Harnasmolen kent een gevarieerd woningaanbod. In totaal komen er 30 woningen verdeeld over halfvrijstaande- en drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen in een traditioneel en landelijke uitstraling, met oog voor detail, mooi metselwerk, overstekken en erker uitbouwen bij de vrijstaande woningen.

Alle woningen zijn volgens de laatste duurzaamheidseisen of energiezuinig of nul-op-de-meter. Woningen met lage energielasten, optimaal wooncomfort én waarbij je een steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Compleet de ruimte
De woningen in Harnasmolen zijn standaard al ruim van opzet. Met woonoppervlaktes variërend van 119 m² tot 177 m² heb je hier alle ruimte voor je woonwensen. De drie slaapkamers, luxe keuken en badkamer, vloerverwarming, een individuele luchtwarmtepomp en zonnepanelen maken de woningen in Harnasmolen ook zeer compleet.

Direct gereed om te wonen
De 12 woningen met de tuin aan de Harnaschdreef worden straks zeer compleet opgeleverd. Deze woningen worden gebouwd volgen het MorgenWonen® principe en zijn woonklaar met vloer- en wandafwerking, een compleet ingerichte badkamer en een keuken met moderne inbouwapparatuur.

Bekijk de villa's MorgenWonen® woningen

Genieten van de natuur in de omgeving

Een prachtig stuk natuur met bossen, moeras én een heerlijke speelplek is het Abtswoudse bos. Samen met het Tanthof en het Ackerdijkse bos vormt dit de overgang van de stad naar het open veenweidegebied van Midden-Delfland. Een mooi gebied waar je heerlijk kunt wandelen met je hond of hard loopt om je conditie op peil te houden.

Plezier aan het water
Voor wie wil, is het water een plezier. Vanaf de kant is het gemakkelijk bereikbaar en aan de Harnaschdreef zelfs vanuit de tuin. Spelevaren met een opblaasboot of op een SUP door het rimpelloze water. Kijk wel uit voor de hengels, want ook vissen kan je hier prima.