verkoop gestart

12 nul-op-de-meter woningen

Langs de Woudselaan verrijst Harnasmolen, een kleine nieuwe woonbuurt met 30 aantrekkelijke woningen in een fraaie traditionele architectuurstijl. Harnasmolen bevat een mooie mix van tussen- en hoekwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en halfvrijstaande- en vrijstaande woningen. Binnen het plan worden 12 MorgenWonen® woningen volgens het woonklaar-concept gerealiseerd.

Aanmelden

Drie-onder-een-kap MorgenWonen® woningen

Zes drie-onder-een-kapwoningen met een tuin langs het water. Vanuit je tuin luierend op het gras of in je hangmat kun je hier heerlijk genieten! De fijne gezinswoningen met standaard drie slaapkamers vormen samen met de naastgelegen halfvrijstaande en de vrijstaande woningen een speels geheel. De woningen zijn ruim van opzet en de grote raampartijen zorgen voor fijn en veel lichtinval. De open keuken met alle voorzieningen is standaard inbegrepen. Naast de drie slaapkamers is er een ruime badkamer met luxe sanitair, kranen en tegelwerk en een ruime tweede verdieping met mogelijkheid voor een hobby- of werkruimte.
Alle woningen worden verder woonklaar opgeleverd met vloerafwerking en behangklare wandafwerking, alles om jouw woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken.

Halfvrijstaande MorgenWonen® woningen

Je zoekt een royale eengezinswoning, maar wel een met karakter. Dan is een van de 6 halfvrijstaande woningen van Harnasmolen misschien iets voor jou. De woningen vallen op door de grote zijramen op de begane grond, die voor veel licht en een gevoel van ruimte zorgen. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping is er volop leefruimte voor het hele gezin. Een stijlvolle entree geeft de woning extra allure. Alle halfvrijstaande woningen van het MorgenWonen® principe liggen aan het water, met een tuin op het zuiden en beschikken over een vrijstaande garage in de tuin. Na oplevering van de woning kun je meteen de woning intrekken, want de halfvrijstaande woningen worden woonklaar opgeleverd met een keuken, badkamer en vloer- en wandafwerking.