verkoop gestart

18 energiezuinige villa’s

Langs de Woudselaan verrijst Harnasmolen, een kleine nieuwe woonbuurt met 30 aantrekkelijke en energiezuinige woningen in een fraaie traditionele architectuurstijl. Harnasmolen bevat een mooie mix van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en 18 halfvrijstaande- en vrijstaande villa’s

Aanmelden

Halfvrijstaande villa’s

Tussen de Woudselaan en de Lookwatering liggen 8 halfvrijstaande villa’s. Ze vallen meteen op door de aandacht die is besteed aan de vele details. Zoals het mooie metselwerk, de fraaie overstekken en de kenmerkende raamluiken. De halfvrijstaande villa’s hebben een traditionele uitstraling. De gezellige woon-/leefruimte en een ruime open keuken. Via de openslaande tuindeuren loop je zo naar de achtertuin, die ook via de eigen garage is te benaderen. Op de eerste verdieping zijn de masterbedroon en twee slaapkamers gesitueerd, alsmede een separaat toilet en een luxe badkamer met douche en vaste wastafel. Een vaste trap voert naar de zolderverdieping, voorzien van een dakkapel, die u naar eigen wens kunt inrichten als slaap-, werk- of zolderruimte.

Vrijstaande villa's

In Harnasmolen komen 10 vrijstaande villa’s, speciaal voor mensen die van ruimte houden. Het zijn heerlijk royale gezinswoningen met drie volwaardige woonlagen. Met een ruime woonkamer en fijne woonkeuken, de masterbedroom en twee slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder. Hier is genoeg ruimte voor een hobbyruimte of werkkamer. De aangebouwde of vrijstaande garage/berging zorgt voor nog meer leefruimte en woonplezier. De vrijstaande villa’s vallen op door de grote erker op de begane grond die voor veel licht en gevoel van ruimte zorgt. Het fraaie metselwerk, de dwarskap met dakkapel en de grote dakoverstekken maken van de vrijstaande villa’s echte blikvangers in de straat. Alle woningen zijn in luxe en compleet uitgevoerd met mooi sanitair en een keuken.